Početak kilometarvise.com 🏁

Trčanje kao najjednostavniji i najprirodniji vid rekreacije je u razvijenim zemljama sveta odavno jako popularan, a kod nas je kao trend stigao sa malim zakašnjenjem. Ipak, broj trkača raste kao i broj uličnih trka. Ljudi, mahom iz gradova, se češće nego ranije odlučuju baš za trčanje.

Motivi su različiti. Mršavljenje, potreba za fizičkom aktivnosti, druženje, takmičenje…

Broj uličnih trka je svake godine sve veći i retki su veći gradovi koji nemaju svoj događaj u toku godine. Posebna kategorija su trail trke, trke sa preprekama, razne zanimljive tematske trke (npr. business run događaji) itd.

Ovaj blog je nastao kao moja želja da podelim svoje misli i trkačka iskustva.

Ljudi iz okruženja mi često postavljaju ista pitanja vezana za početak, motive, odlaske na događaje, ishranu itd. Na ovaj način želim da saberem svoje utiske i podelim ih sa širom publikom. Možda će nekom biti od koristi. 🤞🏼

Odlučio sam se za blog a ne neki drugi popularniji način da nešto kažem (Facebook, Youtube), jer mi je kao način obraćanja vrlo jednostavan, a najviše zbog toga što je blog kao medij i dalje jedini način da ostanete 100% vlasnik svog sadržaja i ne zavisite od drugih na bilo koji način.

Idemo za kilometar više! 🏃🏻‍♂️💪🏼